Publiquem en el bloc d’Alimentant idees?

Posted: Març 17, 2013 in 2 ESO, Alimentació

En l’activitat de Connectant Móns:

  • Al principi, la participació era baixa. Des de que vam gravar els videos dels jocs de rol i hem elaborat el videos amb Goanimate aquest aspecte ha millorat.
  • Durant l’activitat no hem sigut capaços d’organitzar-nos per publicar les nostres conclusions a la xarxa perquè les puguin veure els membres del nostre grup de treball. Alguns editors s’han desanimat, perquè jo no he dinamitzat la feina prou bé i després no hem trobat l’espai necessari per coordinar-nos. A vegades els processos de participació ciutadana tenen punts en que sembla que les activitats no avancen. Però ara, les classes comencen a organitzar-se!

Totes les classes estan treballant per millorar els seus blocs d’aula. Vull destacar la feina de la Pilar, la Sara i en Marc de 2on B, perquè són els primers que han explicat totes les activitats de Connectant Móns… i espero que la resta de classes també ho facin!

Això és important perquè podem encara compartir les nostres conclusions en el bloc d’alimentant idees.

Per altre banda, ha començat a aparèixer la voluntat de gravar de nou els jocs de rol, realitzant un guió, cercant els escenaris més adequats, preparant el vestuari… Aquesta setmana votarem aquesta possibilitat en el moodle, i si surt que si que penso que sortirà, podem compartir-ho també en el bloc d’alimentant idees per veure si altres escoles i instituts ens segueixen!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s