La majoria dels alumnes de 2on d’ESO volen tornar a gravar els jocs de rol! Però tinguem en compte també a la minoria que no vol i als que no han votat!

Posted: Abril 8, 2013 in 2 ESO, Alimentació

A continuació podeu veure els resultats de la consulta realitzada als alumnes de 2on d’ESO, per veure si volen tornar a gravar els jocs de rol preparant el guió, cercant els escenaris més adients,…

Gràfic elaborat amb el full de càlcul de Google Docs  i compartit amb aquest bloc

En totes les classes la majoria ha decidit que fem l’activitat. Però analitzem els resultats per classes:

  • 2on A 11 alumnes diuen que si i 2 no contesten. La majoria és àmplia, encara que cal que esbrinem quins són els motius dels que no contesten, per intentar que es sentin còmodes a l’activitat.
  • 2on B 15 alumnes diuen que si, 8 que no i 6 no contesten. En aquest cas, cal que veiem que gairabé el 50 % no vol fer-ho o no contesta. Caldrà esbrinar els motius, perquè és una minoria molt àmplia!
  • 2on C 17 alumnes diuen que si, 5 que no (“la mayoria del club de los tucanes de pico abierto & compañia”) i 8 no contesten. Aquest cas, és molt semblant a l’anterior. Caldrà també esbrinar els motius!
  • 2on D 17 alumnes diuen que si, 1 que no i 10 no contesten. En aquest cas caldrà fer també una petita investigació dels motius, però no hi ha tants alumnes en contra.

Cada grup cal que prengui les seves decisions, perquè els directors/es,  guionistes, actor/es,… es sentin còmodes a l’activitat! I potser d’aquesta manera els alumnes que diuen que no o no contesten també s’engresquen a fer l’activitat.

De totes maneres, en breu es proposarà una activitat complementària al vídeo pels alumnes que no es sentin còmodes gravant-lo…

Per últim comentar, que algunes de les persones que no han contestat no hi eran a classe el dia de la consulta i procurarem actualitzar les dades més endavant!

Gràcies a tots i a totes per la vostra participació!

//

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s